UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2014-08-21Læs et Ord til Dagen i dag (2014-08-22)2014-08-23
Ord for 2014-08-22
Fredag 22. august
Hav så megen omsorg at du trøster
"... vejled dem, der ikke lever ordentligt.." 1. Tess 5,14
"Vejled dem, der ikke lever ordentligt, trøst de ængstelige, tag jer af de svage, ..." Sørgeligt, at vi hellere vil tie og være populære, end vi vil tale den svære sandhed ind i andres liv.
En underviser skriver: "En menighed er ikke en gruppe individer, som tilfældigvis mødes samme sted hver uge; den er et åndeligt legeme ... en kærlig familie. Det er meget nemmere at trøste og opmuntre, end at vejlede og formane, men begge dele er nødvendige. Efeserbrevet 4,5 siger til os, at vi i kærlighed skal sige sandheden, så vi i et og alt kan vokse op til Kristus. Hvis vi ikke tager os tid til at vejlede, opmuntre, advare, trøste, værne og være tålmodige ... kommer vi alle til at lide til sidst. Din krop fungerer ikke ordentligt, hvis en del af den har smerter og ikke kan bruges rigtigt. På samme måde lider hele menigheden, hvis et af dens medlemmer er uregerlig, i fare for at falde fra troen, er svag eller er faldet for vranglære. Hvis vi lader en legemsdel blive inficeret eller undlader at støtte en legemsdel, der har det skidt, kan det føre til uoprettelig skade ... at lukke øjnene for alvorlige problemstillinger er at gøre et søgende menneske en bjørnetjeneste." Som forældre elsker vi vore børn alt for meget til at lade dårlige opførsel hå ubemærket hen. Vi ved, at dårlig opførsel med tiden vil få negativ indflydelse på deres holdning til autoriteter, relationer, ansvarlighed og personlig disciplin. Vi har omsorg nok til at korrigere dem og vejlede dem.
Paulus siger: "... hvis et menneske gribes i en overtrædelse, skal I, som har ånden, hjælpe ham til rette med mildhed; og se til, at du ikke selv bliver fristet!" Gal 6,1 Det eneste sikre grundlag at stå på er sandheden, og dit mål må være at sige den i kærlighed.
Bibellæseplan: Sl 52; Mark 2; Es 57-58

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.