UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2014-09-02Læs et Ord til Dagen i dag (2014-09-03)2014-09-04
Ord for 2014-09-03
3. september
Vær inspirerende!
"I ...bør ...hver dag opmuntre hinanden ..." Hebr 3,13-BPH
Leslie var født med så alvorlige fysiske og mentale vanskeligheder, at lægen fandt det nødvendigt at fjerne hans øjne. Da han var seks måneder gammel blev han adopteret af en sygeplejerske, May Lemke, som selv havde fem børn, og hun bad Gud give drengen en eller anden form for talent. Da Leslie var tretten år, købte May et brugt klaver og spille nogle enkle sange, idet hun håbede, at drengen ville blive interesseret. Ingen reaktion ... intet som helst. Hun blev ved med at forsøge at inspirere sin adoptivsøn til at tage del i livet. Da han så var blevet seksten, hev han sig en dag op på klaverbænken og spillede - uden nogen sinde før at have rørt tangenterne Ð en klaverkoncert af Tchaikovsky. Den var fejlfri, og snart opdagede May, at Leslie kunne spille alt, hvad han havde hørt. Pludselig begyndte han en dag at synge, og det endte med, at han afholdt koncerter med sang og musik rundt om i hele landet. Alt dette skete, fordi hans mor imod alle odds var en utrættelig inspirator!
I filmen "Seabiscuit", der handler om en lille væddeløbshest, bliver en af hovedpersonerne spurgt, hvorfor han beholder en gammel, lam hest. Han svarer: "Jeg kasserer ikke et helt liv, bare fordi han er blevet lidt medtaget!" Den gamle hest endte med at føre en yngre hest frem til en strålende karriere som væddeløbshest. Tak Gud for dem, der motiverer og leder os til at løbe et løb, der ender med sejrskransens blå bånd!
Paulus sagde: "I ...bør ...hver dag opmuntre hinanden ..." En eller anden har sagt: "Vi får altid drømme, der er så store, at de udvikler os." Inspiratorer hjælper dig med at drømme stort, og så hjælper de dig til at udvikle dig, så du kan opfylde drømmen. Mennesker går langt, når de inspireres en lille smule. Forsøg derfor at være inspirerende.
Bibellæseplan: Sl 64; Mark 14; Hos 8-10

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.