UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2016-10-25Læs et Ord til Dagen i dag (2016-10-26)2016-10-27
Ordet for 2016-10-26
26. oktober
Giv slip
"Hvis nu du ... breder dine hænder ud imod ham..." Job 11,13-14
Jesus, “den store læge", dækker aldrig et inficeret sår til. Han insisterer på, at det bliver skåret rent, drænet, renset og får tid til at hele. Måske har du født et barn uden for ægteskab, eller måske har du haft en abort, eller du har været i fængsel, eller du har gået gennem en bitter skilsmisse. Lad det ikke tage modet fra dig.
Vi kan ikke imponere Jesus med vores gode sider, men "Han forstår vore svagheder ..." Hebr 4,15 Han forstår din kamp, og "... som den, der selv er blevet fristet og har lidt, kan han hjælpe dem, der fristes." Hebr 2,18 Måske spekulerer du på, om et menneske med dine fortidige problemer kan blive velsignet og brugt af Gud. Absolut!
En salme af William Cowper udtrykker det således: “Der er en strøm af blod fra Emmanuels årer; og syndere renset i den, bliver befriet for al deres synd." Belønningen for omvendelse er fantastisk!
Zophar svarede Job: “ Hvis nu du kommer til fornuft og breder dine hænder ud imod ham – er der uret i din hånd, da fjern den, lad ikke uretfærdigheden bo i dit telt – da kan du skyldfri løfte dit hoved, urokkelig og uden frygt. Ja, du vil glemme din elendighed, du vil huske den som vand, der løber bort. Dit liv skal overgå middagssolen i styrke, hvor det ser mørkt ud, skal det blive som den lyse morgen. Du kan være tryg, for der er håb, du er under beskærmelse og kan trygt gå til ro. Du kan lejre dig, uden at nogen jager dig bort, og mange vil søge din gunst." Job 11,13-19
Uanset om du bærer på skyld over noget, du har gjort, eller er ked af noget, der blev gjort imod dig – giv slip på det! Træd i dag ind i ​​Guds nådes flod og lade den flyde over dig og sætte dig fri.
Bibellæseplan: Sl 117; 1.Joh 3; Ez 39-40

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.