UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2014-07-31Læs et Ord til Dagen i dag (2014-08-01)2014-08-02
Ord for 2014-08-01
Fredag 1. august
Fristelse (1
"Så blev Jesus af ånden ført ud i ørkenen ...." Matt 4,1
Bibelen siger: " Så blev Jesus af ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen." Læg mærke til, hvem det var, det ledte Jesus her: Gud!
Du opøves med henblik på din bestemmelse, og en god træner har kun et for øje - at gøre fedt til muskler. Den gode træner tager dig med til træningscentret og øger belastningen, indtil sveden løber af dig og du tænker: "Jeg ved snart ikke hvor meget mere, jeg kan holde til af dette." Det ved Gud. Det er først, når du ser tilbage, du kan se, at du takler situationer anderledes nu, end du gjorde før i tiden. Somme tider vender gamle fristelser tilbage for alvor. De kan plage dig, så du mener, du har brug for en ny, frisk og hurtigvirkende strategi. Som israelitterne ved Det Røde Hav; netop som de troede, de endelig var undsluppet slaveriet - så kom Farao. På et tidspunkt råbte de til Gud i frygt: "... Vi vil hellere trælle for egypterne ..." 2. Mos 14,12 Så sagde Herren til Moses: "... Hvorfor råber du til mig? Sig til israelitterne, at de skal bryde op.ÊDu skal løfte din stav og række hånden ud over havet og kløve det, så israelitterne kan gå tørskoet gennem havet." (Vers 15-16)
Gud brugte Moses" stav - igen! De sejrede ikke over egypterne ved at finde på noget nyt; de sejrede ved at bruge noget, Gud allerede havde givet dem. Du har styrken i dig til at overvinde den fristelse, du står foran lige nu. Brug den. Paulus sagde: "Ham, som formår med sin kraft, der virker i os, at gøre langt ud over alt, hvad vi beder om eller forstår..." Ef 3,20-21
Bibellæseplan: Sl 31; 1. Tess 3; Es 15-16

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.