UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2015-03-25Læs et Ord til Dagen i dag (2015-03-26)2015-03-27
Ord for 2015-03-26
26. marts
Helligånden 2)
„... han vil give jer en anden talsmand ...„ Joh 14,16
I Bibelen nævner Salomon 28 forskellige tidsperioder i livet: „En tid til at fødes, en tid til at dø. En tid til at plante, en tid til at rydde. En tid til at slå ihjel, en tid til at helbrede. En tid til at rive ned, en tid til at bygge op. En tid til at græde, en tid til at le. En tid til at holde klage, en tid til at danse. En tid til at sprede sten, en tid til at samle sten. En tid til at omfavne, en tid til ikke at omfavne. En tid til at opsøge, en tid til at miste. En tid til at gemme hen, en tid til at kaste bort. En tid til at rive itu, en tid til at sy sammen. En tid til at tie, en tid til at tale. En tid til at elske, en tid til at hade. En tid til krig, en tid til fred.„ Præd 3,2-8
Gud fastlægger hver af dine tidsperioder. Salmisten sagde: „Mit livsløb er i din hånd ...„ Sl 31,16 Hvad bør du gøre, når du står overfor et nyt livsafsnit? Tale med Helligånden, for han er „talsmanden„, rådgiveren. Jesus sagde: „... jeg vil bede Faderen, og han vil give jer en anden talsmand, som skal være hos jer til evig tid.„ Hvis du har brug for råd, fordi du ikke ved, hvad du skal gøre, eller hvilken vej, du skal gå, så er Helligånden til rådighed for at lede dig.
Det betyder, at du må være opmærksom, når han belyser et særligt skriftsted for dig, planter en vedholdende tanke eller ide i dit sind, som ikke er til at ryste af igen, og taler til dig gennem venner. Du er ikke alene, medmindre du ønsker at være det.
Rådfør dig blot med „talsmanden„ i dit indre.
Bibellæseplan: Sl 85; Rom 13; 5. Mos 17-18

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.