UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-11-19Læs et Ord til Dagen i dag (2017-11-20)2017-11-21
Ordet for 2017-11-20
20. november
Om at tilstå hemmelige synder (3)
"Min synd bekendte jeg for dig ... og du tilgav min syndeskyld." Sl 32,5
David sagde: "Jeg vil bekende mine overtrædelser for Herren, og du tilgav min syndeskyld." Julie Ann Barnhill skriver: "Hvis du er træt af at foregive, at du har styr på det hele, så er det tid til at handle. Alt for længe har kristne kvinder troet, at de er de eneste, der beskæftiger sig med skamfulde problemer, pinefulde beklagelser og skeletter i skabet. Når vi åbner os for Gud, os selv og andre, oplever vi en opløftende frihed og fred.
En kvinde skrev til mig: "Jeg fik en abort, da jeg var atten. Ingen ved det. I årevis satte jeg kryds i kalenderen og sørgede over det barn, som ingen kendte til, og over den unge kvinde, som bar skylden helt alene. Ikke længere! Nu ved jeg, at jeg ikke er alene, og for første gang i mit liv tror jeg på, at Gud er større end min hemmelighed Ð og at han har tilgivet mig." Hemmeligheder, mister styrken, når de ikke længere er skjulte. Når de åbenbares i lyset af Guds kærlighed, mister de deres magt. Der er imidlertid tre ting at overveje, før du åbner dig for en anden:
Hvis den person, du betror dig til, er een, som har for vane at udbrede sig om det, andre tillidsfuldt har betroet ham/hende, kan du nok regne ud, hvem der blive diskussionsemne næste gang!
Pas på folk, der er tilbøjelige til at tilbyde uopfordret rådgivning, og så bliver fornærmede, når tilbuddet ignoreres. Hold dig væk fra dem, der forsøger at "forbedre" dig og slår dig med dine hemmeligheder. Led i stedet efter et menneske, der: a) har god forstand og ved, hvornår man skal "holde igen" og/eller puffe dig fremad, når du er ked af det; b) står frem og fortæller sin egen kamp;
c) er god til at lytte og sen til at tale og d) motiverer sine ord og råd med bibelske sandheder."
Bibellæseplan: Sl 141; Joh 18; Zak 1-3

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.