UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2014-10-24Læs et Ord til Dagen i dag (2014-10-25)2014-10-26
Ord for 2014-10-25
25. oktober
Vær vedholdende
"Men jeg tillægger ikke mit liv nogen betydning..." ApG 20,24
Paulus skriver: "... jeg ved kun, at Helligånden ... forkynder mig, at der venter mig lænker og trængsler. Men jeg tillægger ikke mit liv nogen betydning, når bare jeg må fuldføre mit løb og den tjeneste, jeg har fået fra Herren Jesus: at vidne om evangeliet om Guds nåde." (vers 22-24)
John Maxwell fortæller, at han en dag, da han var fristet til at opgive det hele, tog sin ordbog og slog op på ordet, opgive. Efter at have brugt nogle få minutter på at overveje at gøre det, tog han, som en slags symbolsk trodsighedshandling, sin saks og klippede ordet ud af ordbogen. Det fjernede ikke hans problemer, men det styrkede ham fat i hans beslutning om ikke at give op. Alle veje kan virke lukkede, og du kan føle, at du har udtømt alle muligheder - men det har du ikke. Der findes altid andre veje, andre valg og andre muligheder. Selv om du ikke ser dem lige nu, så er de der. Så lad være med at give op.
Den tidligere verdensmester i sværvægt, Jack Dempsey sagde engang: "En mester er Žn, der kommer op igen, når han ikke kan." Folk, som når deres mål, bliver ved, når de synes, at de ikke kan mere. De er vedholdende med det resultat, at de kommer tættere og tættere på målet dag for dag. Nogle dage kommer de måske kun et lille stykke frem, men de bevæger sig dog fremad. De tror på deres gudgivne mål, de tror på sig selv, og de tør sige det.
Nu ligger der ingen garanti gemt i at sige, at man tror på sig selv, men man kan være sikker på nederlag, hvis man siger, at man ikke tror på sig selv. Sandheden er ikke din alene, Gud er med dig. "Han giver den udmattede kraft, den kraftesløse giver han ny styrke." Es 40,28
Så vær vedholdende!
Bibellæseplan: Sl 116; 1.Joh 2; Ez 37-38

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.