UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2016-09-28Læs et Ord til Dagen i dag (2016-09-29)2016-09-30
Ordet for 2016-09-29
29. september
Om at forbedre sine relationer
"... lad os ikke elske med ord eller tunge, men i gerning og sandhed." 1.Joh 3,18
Her er fem bibelske måder til forbedring af kvaliteten i dine relationer:
Vis altid påskønnelse. Hvem er de mennesker, der virkelig betyder noget i dit liv? Lad dem vide, at du elsker dem og fortæl dem det ofte. Brug denne ti-mod-én regel: Ti komplimenter for hver kritisk bemærkning! Mange af os tror, ​​vi bedst hjælper folk ved at rette på dem. Nej, den bedste hjælp til andre, ligger i at se efter det bedste i dem. Dr. John Maxwell kalder dette “101 procent- princippet." Se efter én ting, du beundrer ved en anden, og giv derefter 100 procent opmuntring for den. Det vil hjælpe dig til at kunne lide andre - og omvendt.
Sæt andre først. "Gør jeres arbejde med god vilje som et arbejde for Herren og ikke for mennesker." Ef 6,7 Hvis du bestemmer dig for den tankegang i din omgang med andre, vil du nå langt i livet.
Tjen andre med glæde. Da samtalen drejede sig om, hvor svært det er at ansætte og uddanne folk, sagde en af lederne i et flyselskab: “Service er det eneste, vi har at sælge, men det er det sværeste emne at undervise i, fordi ingen bryder sig om at blive anset for at være tjener."
Tilgiv det, løs det, og kom over det. Hvis nogen har såret dig, og du har brug for at løse det problem, så gør det med det samme. Og hvis det ikke er værd at tage op til en samtale, så glem det og se at komme videre.
Tag dig tid til de mennesker, der betyder noget. Brug ikke din tid efter "først-til-mølle-princippet". Du må ikke bruge så meget energi på “grus i maskineriet" på din arbejdsplads eller andre steder, at du snyder de mennesker i dit liv, der betyder mest.
Bibellæseplan: Sl 90; Luk 11; 2.Krøn 36.1-8

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.