UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2014-10-01Læs et Ord til Dagen i dag (2014-10-02)2014-10-03
Ord for 2014-10-02
2. oktober
Lad være med at "glide bort"
"Derfor må vi ... give agt på det, vi har hørt, så vi ikke glider bort fra det." Hebr 2,1
Bibelen siger: "Derfor må vi så meget mere give agt på det, vi har hørt, så vi ikke glider bort fra det ... hvordan skal vi da kunne gå fri, hvis vi lader hånt om en frelse så stor ..." (vers 1 & 3) Ordene, "glider bort" og "lader hånt om", bør få alarmklokkerne til at ringe!
Samsons fald skete gradvist, så han slet ikke opfattede det. For ham var det blevet alt for nemt at trække på Guds kraft og overvinde enhver fjende og enhver modstand. Men synd og nydelsessyge blev hans undergang. Da Dalila sagde: "... ÔFilistrene er over dig, Samson!Õ" Vågnede han og tænkte: "...Õ Jeg skal nok slippe fra det og ryste mig fri ligesom de andre gange.Õ Han vidste nemlig ikke, at Herren havde forladt ham. Men filistrene greb ham ..." Dom 16,20-21
Hvis du forsømmer Gud, begynder du at "glide bort". Dine bønner er ikke længere så effektive. Du har ikke længere god indflydelse på dine omgivelser. Du falder tilbage til de gamle vaner. Du vil ikke tilgive dem, der sårer dig. Du retter ikke op på det, du har gjort forkert. Du begynder at gøre det, der er smart og behageligt, i stedet for det, der er rigtigt. Du bliver bange og bitter. Du fremmer din gamle natur og ignorerer den nye. Den slags er tegn på, at du har brug for et åndeligt eftersyn. Bed i dag Gud om at belyse de holdninger, aktiviteter og relationer, som du skal tage dig af, og begynd så at luge ud i dem. Det gode ved det er, at når du er lydig overfor Gud og det, ånden leder dig til, vil du genvinde din åndelige vitalitet, og så kan Gud bruge dig mere effektivt.
Bibellæseplan: Sl 93; Luk 14; Dan 5-6

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.