UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2015-01-29Læs et Ord til Dagen i dag (2015-01-30)2015-01-31
Ord for 2015-01-30
30. januar
Fokuser på det, der er i "det høje"
"Tænk på det, som er i himlen, og ikke på det jordiske." Kol 3,2
I vore dage kræver vi flere og flere ting og går efter nem og hurtig tilfredsstillelse, men "jordiske ting" taber deres værdi, når regningen kommer og vore kredit kort begynder at hobe sig op. Når det sker, kan velsignelser forvandles til forbandelser og tage glæden ved livet fra os.
En præst sagde: "Materialisme kan ikke tilfredsstille os, fordi den er tyrannisk, og vi mennesker er født til at være frie ... vi opdager, at vi ikke ejer vort hus - huset ejer os. Vi har indgået ægteskab med kreditforeningen. Vi bliver slaver af indretning og beklædning. Efter at varerne er fundet, leveret og anbragt, nyder vi en flygtig glæde, men de vil blive ved med at dominere, diktere og kræve. "Stryg mig, lap mig, klap mig, mal mig, beskær mig, reparer mig!" Vi bruger vore bedste år på at puge penge sammen og arbejde for "ting", så ... vi ikke har tid til at følge de rigtig gode og tilfredsstillende ting: besøge venner, have det sjovt, gå i kirke ... ingen tid til gode gerninger, rejser, eller besøg hos mennesker, som giver os den største indre glæde. Paulus siger: "Og vist er det, at gudsfrygt sammen med nøjsomhed bærer lønnen i sig selv ..." (1. Tim 6,6) Og for at kunne opleve den tilfredsstillelse er du nødt til at se på dine velsignelser hver dag, og takke ham, som banede vej for dem alle."
Jon Walker skriver: "Forestil dig en usynlig linje, som skiller det, du kan se, fra det, du ikke kan se -- det forgængelige fra det evige. Vort mål i Jesus er at se op på det, der er i "det høje", så vi kan forstå, at det, vi ser og føler, ikke er et fuldstændig og præcist billede af Guds virkelighed ... mennesker er evigheds-skabninger, de beslutninger, som synes uden betydning nu, vil have evigheds-betydning, når de ses i den sande virkeligheds lys.
Bibellæseplan: Sl 30; ApG 2; 2. Mos 9-10

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.