UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2015-11-24Læs et Ord til Dagen i dag (2015-11-25)2015-11-26
Ord for 2015-11-25
25. november
Et fredfyldt sind
" Fred efterlader jeg jer, min fred giver jeg jer É" Joh 14,27
Du kan få kontrol over det, der sker i dit sind, ved at fylde det med Guds ord. Ikke det ord, du læser tilfældigt, men det ord, du behandler mentalt, lader gælde for hver enkelt situation, der opstår, og står på i krisetider, fordi du ved, det er din ret at have den fred, Jesus lovede.
Jesus bebrejdede sine disciple, at de mistede deres fred i sindet under en storm. Han mistede ikke sin. Han sov ude i bådens agterstavn. Hvor er du i dag? Hviler du med Jesus bag ude i båden, eller deler du panikken med de andre i forstavnen? Der er to ting, du skal huske, hvis du ikke vil overmandes af bekymringer:
1) Det, Jesus lærte dig. Jesus sagde: " ÉÕ Lad os tage over til den anden bred.Õ" (Mark 4,35) Og når han først havde sagt sådan, kunne end ikke de største bølger forårsage bådens forlis. Når du gør, som Gud siger, er det muligt for dig at komme igennem hårdt stormvejr uden at synke.
2) Hvem, der er med dig i båden. Disciplene syntes, de kendte Jesus ret godt, men inden natten var omme, spurgte de: ÕHvem er dog han, siden både storm og sø adlyder ham?Õ (Vers 41) Er det nogen sinde gået op for dig, at Gud har tilladt den storm, du måske lige nu befinder dig i, for at han kan komme til at vise dig, at der ikke nogen form for problemer, som han ikke kan løse; at du ikke er alene, og at du gennem denne oplevelse vil komme til at lære ham bedre at kende? " Jeres hjerte må ikke forfærdes! É" (Joh 14,1)
Den eneste magt bekymringer har over dig Ð er den magt, du selv giver dem.
Bibellæseplan: Sl 146; Åb 2; Zak 13-14

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.