UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2015-04-18Læs et Ord til Dagen i dag (2015-04-19)2015-04-20
Ord for 2015-04-19
19. april
Øv dig i at være uselvisk 2)
„Søg ikke det, som er til bedste for jer selv, men det, som er til bedste for andre.„ 1. Kor 10,24
Det kan være farligt for store ledere, at de ofte har et stort ego. „Den Stærke Kommunikator„, som Calvin Miller kaldes, beskriver problemet og dets negative følger i brevform:
Kære prædikant!
Dit ego er blevet en mur imellem os to. Du bekymrer dig ikke et spor om mig, vel? Du koncentrerer dig for det meste om, hvorvidt din prædiken virker eller ej ... om du gør det strålende nok. Du er virkelig bange for, at jeg ikke vil rose dig, ikke sandt?
Du er optaget af, om jeg vil le af dine morsomheder og græde over dine følelsesfulde små anekdoter. Du er kun optaget af, hvordan jeg vil tage imod din tale, og mig selv skænker du ikke mange tanker. Jeg har holdt af dig, men du er så optaget af din kærlighed til dig selv, at min kærlighed er ganske unødvendig. Når jeg ikke giver dig nogen form for opmærksomhed, skyldes det, at jeg føler mig fuldstændig til overs her.
Når jeg ser dig ved pulten, ser jeg Narcissus ved sit spejl ... Sidder dit slips ordentligt? Er dit hår ok? Er din opførsel upåklagelig? Er din udtryksmåde perfekt? Du synes at have styr på alt, undtagen dem, der lytter til dig. Du kan se alt andet end os. Men din blindhed overfor os gør os døve overfor dig. Vi må skilles nu.
Beklager. Kald på os igen senere. Vi kommer tilbage, når du er realistisk nok til at få øje på os ... når dine drømme er bristet ... når dit hjerte er brudt ... når fortvivlelse har gjort det af med din arrogance. Så vil der nemlig være plads til os i din verden. Så vil du være ligeglad med, om vi hylder dig for din dygtighed.
Så vil du være en af os.„
Bibellæseplan: Sl 109; Luk 21; Dom 5-6

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.