UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2015-02-28Læs et Ord til Dagen i dag (2015-03-01)2015-03-02
Ord for 2015-03-01
1.marts
„Også du, min søn, Brutus?„ 1)
„Det er ikke en fjende, der håner mig, det kunne jeg bære ...„ Sl 55,13 Intet stik når så dybt ind, som forræderiets dolkestød. Måske kan du sætte dig ind i, hvordan David følte det, da han blev forrådt. Han råbte fra et såret hjerte en desperat bøn om udfrielse. Han er overvældet og rystet i sit inderste. Havde det så bare været en fjende ... det ville have været til at bære. „Men du, min ligemand, min ven, du som jeg kender, vi som nød hinandens fortrolighed, når vi vandrede i festtoget i Guds hus.„ Salme 55,14-15
Det var en bitter pille at sluge - hans hjerteven, den sidste, han ville have mistænkt; det menneske, han havde betroet sine dybeste hemmeligheder; en ven i troen og i lovprisning! Ikke så sært, at hans hjerte bristede. Han var i en livstruende situation på grund af en ven, som brød pagten mellem dem. „De lægger hånd på venner og bryder pagten med dem. Deres mund er glattere end smør, men i hjertet vil de krig; deres ord er blødere end olie, men er dog dolke.„ (Vers 21-22) Hvordan kommer David igennem sin sorg?
Ved at gøre disse tre ting:
1) Han anerkender sorgen. Han sætter ord på de følelser, han har.
2) Han taler med Gud om sorgen. I stedet for at foregive at være modig og ubekymret, fortæller han Gud om sine kvaler. „Aften og morgen og middag vil jeg klage og stønne, og Han skal høre mig.„ (vers 18)
3) Han overgiver sin situation til Gud. „Kast din byrde på Herren, så vil han sørge for dig. I al evighed lader han ikke den retfærdige vakle.„ (vers 23)
Hvis du gør de samme tre ting i dag, vil du hurtigt komme på ret køl igen.
Bibellæseplan: Sl 60; Mark 4; 4. Mos 3-4

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.