UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-11-14Læs et Ord til Dagen i dag (2017-11-20)2017-11-16
Ordet for 2017-11-15
15. november
Hvorfor gå i kirke?
"... Kristus har elsket kirken ..." Ef 5,25
Denne historie blev fortalt af en mor, der søndag morgen vækkede sin søn og sagde: "Op med dig Ð du kommer for sent i kirke!" "Han svarede: "Jeg har ikke lyst til at gå derhen. Jeg har ingen venner der, musikken er rædselsfuld, og prædikenen er kedelig!" Moderen tog til genmæle: "Du er nødt til at gå derhen Ð det er dig, der er præsten!"
Alvorligt talt, hvorfor skulle du gå i kirke? Fordi "... Kristus har elsket kirken og givet sig hen for den for at hellige den ved at rense den i badet med vand ved ordet,Êfor at føre kirken frem for sig i herlighed, uden mindste plet eller rynke, hellig og lydefri." (Vers 25-27) Pastor og tidligere rektor ved Taylor Universitetet, Dr. Jay Kesler, giver os fem grunde til at gå i kirke:
Det er den eneste organisation, som stadigvæk beskæftiger sig med emner som frelse, død, dom, nåde, formål, Himmel og Helvede. Den tilfører det menneskelige liv værdi og værdighed. Vi lever i en verdslig kultur, som bidrager til vores følelse af indre værdiløshed. Kirken går imod denne negative holdning ved at prædike om Guds kærlighed og accept.
Den giver os et moralsk og åndeligt kompas. Samfundet har revideret, modstået og afvist absolutter og omfavner relativisme, men kirken står på det tidløse fundament - Guds Ord.
Det er deer, vi møder medlidenhed, helbredelse og fællesskab. Der er vi alle på lige fod. Der arbejder Guds Ånd på at binde os sammen som troende og den garanterer os alle lige "adgang til Faderen." Ef 2,18
I modsætning til andre institutioner har kirken motiveret til de mest uselviske, afgørende, modige og vedvarende bestræbelser på jorden; sådan noget som missioner, skoler, hospitaler, folkekøkkener, rehabiliteringscentre og børnehjem.
Hvorfor gå i kirke? Fordi Jesus elsker kirken - og det skal du også gøre.
Bibellæseplan: Sl 136; Joh 13; Klages 4-5

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.