UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-11-12Læs et Ord til Dagen i dag (2017-11-20)2017-11-14
Ordet for 2017-11-13
13. november
Overvind din frygt (3)
"... Herren er min hjælper, jeg skal ikke frygte ..." Hebr 13,6
Lad os se på to andre almindelige former for frygt:
1) Frygt for ikke at være god nok. Det handler ikke om at være lige så god som andre; det handler om at være dig selv! Hold op med at sammenligne dig selv med andre og find i stedet ud af, hvor din Gudgivne styrke ligger. Du er født med et formål, og det formål ligner måske ikke noget som helst andet, du nogensinde har været ude for.
2) Frygt for ikke at være accepteret. Den er en af de største kilder til ensomhed i vore dages samfund. Og det problem har Internettet ikke løst, for dybest inde længes vi alle mere efter nærhed, end vi ønsker flere informationer. Du ville blive overrasket, hvis du fik at vide, hvor mange mennesker, der vender hjem til en tom lejlighed, spiser middag alene, ser fjernsyn og kravler alene i seng. Selv, når vi er omgivet af mange mennesker, kan vi stadig føle os isolerede Ð som en lille ø midt i havet. Men det er i sandhed ikke nødvendigt at være på den måde Ð specielt ikke, hvis du er medlem af Guds genfødte familie. Nøglen til at være accepteret ligger i selv at række ud og acceptere andre medlemmer af familien. Giver du dem adgang til din private verden, vil de også åbne deres verden for dig. Se lidt på din tilværelse i dag. Ingen kigger med, og den, der får mest ud af det, er dig!
Usikre mennesker kan være de sværeste at nå, fordi de er desperate efter at skjule det, de opfatter som utilstrækkeligheder og fejl. Hvis du har brug for hjælp fra en professionel rådgiver - en læge eller pastor, så bed om det og få det! Det skylder du dig selv! Stå op i dag og sig: "Herren er min hjælper; jeg vil ikke være bange for afvisning eller for ikke være god nok."
Bibellæseplan: Sl 134; Joh 11; Klages 1-2

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.