UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-10-12Læs et Ord til Dagen i dag (2017-10-21)2017-10-14
Ordet for 2017-10-13
13. oktober
En sult efter Guds ord
"For Guds ord ... trænger igennem, så det skiller sjæl fra ånd ..." Hebr 4,12
Når du læser i Bibelen, vil Gud give dig en styrke og vejledning til dit liv, som du simpelthen ikke kan få på nogen anden måde. Elefaz sagde til patriarken Job: "For han bringer lidelser, og han helbreder, han knuser, og hans hænder læger." Job 5,18 Det er det Gud gør med dig, mens du læser Skriften. Hans ord "... skiller sjæl fra ånd ..." Andre kan se, hvad vi gør, men når vi er alene med Gud og åbner Skriften, åbenbarer han for os, hvad vi er. Han får langvarige og uløste spørgsmål op til overfladen, og hjælper os til at håndtere dem. Han konfronterer os med vores stædige vaner og viser os, hvordan vi kan overvinde dem. Han peger på vores egoistiske og ukærlige holdninger, og giver os en chance for at angre og for at ændre vores adfærd.
De gamle Kvækere havde et ordsprog: "Synd vil holde dig fra din Bibel, og din bibel vil holde dig fra synd." Du siger måske: "Men når jeg står op om morgenen, har jeg så travlt, at jeg slet ikke har tid til at læse i Bibelen." Så læs den, når du kommer hjem om aftenen!
Så siger du måske: "Når jeg kommer hjem fra arbejde om aftenen, er jeg udmattet og kan ikke koncentrere mig om noget som helst!" Du må ændre din prioritering. Hvis du kan bruge flere timer på at se fjernsyn, kan du helt bestemt bruge en time hver dag på at læse i din bibel. Når sandheden skal frem, kan vi finde tid til alt det, vi ønsker, værdsætter og glæder os over. Bed Gud om at gøre dig mere sulten efter hans ord. Læs så Bibelen og se, hvordan appetitten vokser!
Bibellæseplan: Sl 104; Jak 3; Ez 13-14

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.