UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-10-11Læs et Ord til Dagen i dag (2017-10-21)2017-10-13
Ordet for 2017-10-12
12. oktober
Tænk anderledes
"... alt, hvad der er ædelt ... skal I lægge jer på sinde." Fil 4,8
Hvis du vil lave om på dit liv, må du først lave om på din måde at tænke på. Det er ikke nemt, når man har brugt hele livet på at tænke på en bestemt måde.
Dr. Frank Crane sagde: "Tankerne er vores bedste venner og vores værste fjender." Kong Salomon sagde, at et menneske er som sine inderste tanker. For at ændre tankegang, må du ændre een tanke ad gangen. Det koster disciplin og beslutsomhed. Men det er prisen værd.
Hvis du ville gennemføre en Marathon, ville du nok ikke gå på en diæt, som består af bare søde sager, vel? Det brændstof, du fylder i dig, er afgørende for din præstation. Men vi tilsidesætter alligevel denne grundlæggende visdom: Det, du fodrer din krop med, er intet i forhold til det, du fodrer dit sind med!
Her er en sandhed, som vil forvandle dig: Tænk fremragende tanker! Noget, der kommer ind dit sind gentagne gange, indtager dit sind, former det, styrer det, og det vil i sidste ende give sig udtryk i det, du gør, og det, du bliver. Dit sind vil absorbere og reflektere, hvad det er udsat for. De begivenheder, du deltager i, de relationer, du opbygger, de skrivelser, du læser eller ikke læser, den musik, du lytter til, de medie-billeder, du er udsat for, de samtaler, du deltager i, og de tanker, du tænker, former alle dit sind, og i sidste ende også din karakter og din skæbne.
Hvad skal du så gøre? Begynd hver dag ved at bede: "Herre, jeg ønsker den slags sind, som dit ord beskriver. Et, der er fyldt med gode, beundringsværdige, hæderlige, prisværdige tanker." (Se Fil 4,8) Kan du forestille dig, hvordan dit liv ville være, hvis du konstant bad på den måde og programmerede din tankegang i overensstemmelse hermed?
Bibellæseplan: Sl 103; Jak 2; Ez 11-12

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.