UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-09-15Læs et Ord til Dagen i dag (2017-11-20)2017-09-17
Ordet for 2017-09-16
16. september
Bliv en god tænker
"Den retfærdige tænker i hjertet ..." Ordsp 15,28
Med øvelse kan du blive god til at tænke gode tanker. Bemærk her to ting: Gode tænkere er forudseende. "Den flittiges planer fører til gevinst ..." Ordsp 21,5
Ordet flittige taler om dem, der arbejder hårdt, studerer og planlægger. Hvis du ikke er en af dem, vil du snuble på din vej til succes og først bagefter finde ud af årsagen til faldet. Uanset om du er i erhvervslivet eller har en tjeneste for Gud, vil dit succes-niveau stige drastisk, hvis du lægger vægt på god tænkning.
Romanforfatter Victor Hugo skrev: "En lille mand består af små tanker." Folk, der ikke praktiserer en god tankegang, er normalt prisgivet omstændighederne - eller andre folks tanker. De kan ikke løse problemerne og støder på de samme forhindringer igen og igen. Og fordi de ikke kan tænke fremad, er de sædvanligvis mere reaktive end aktive.
Et gammelt tysk ordsprog siger: "Det er bedre at have en tom pung end et tomt hoved." Gode tænkere overvinder vanskelighederne, herunder mangel på ressourcer, hvilket ofte overlader dårlige tænkere til gode tænkeres barmhjertighed.
"Som et menneske tænker, sådan er hans hjerte," siger James Allen og fortsætter: "Alt, hvad et menneske opnår eller ikke opnår, er et direkte resultat af hans tanker.Ò Tror du det? Hvis du gør det, vil du prioritere god tænkning højt i dit liv. Gode tænkere ser efter det bedste, ikke det værste. De lever af dette Skriftsted: Ê"I øvrigt, brødre, alt, hvad der er sandt, hvad der er ædelt, hvad der er ret, hvad der er rent, hvad der er værd at elske, hvad der er værd at tale godt om, kort sagt: det gode og det rosværdige, det skal I lægge jer på sinde." Fil 4,8
Bibellæseplan: Sl 77; Hebr 11; Jer 3-4

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.