UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-09-14Læs et Ord til Dagen i dag (2017-11-20)2017-09-16
Ordet for 2017-09-15
15. september
Du er frelst ved Jesu blod
"... Jesu ... blod renser os for al synd." 1.Joh 1,7
Du er frelst ved Jesu blod. Du kommer ikke i Himlen ved at gå i kirke, gøre dit bedste eller ved at lytte til tågede forestillinger om Gud. Her er vidneudsagnet fra dem, der allerede er i Himlen: "Nåde være med jer og fred fra ... Jesus Kristus, vidnet, den troværdige, den førstefødte af de døde og herskeren over jordens konger. Ham, som elsker os og har løst os fra vore synder med sit blod,Êog som har gjort os til et kongeligt folk, til præster for Gud, sin fader, ham være ære og magt i evighedernes evigheder ... " Åb 1,4-6
Der er en interessant historie bag et iturevet reb, som kan ses på Matterhorn Museet i Zermatt i Schweitz. Nogle bjergbestigere, som besteg Matterhorn, plejede at lænke sig til hinanden med et reb af hensyn til nedstigningen. Men den ene af dem gled og trak de andre med sig ned i afgrunden. De andre deltagere stemte imod presset på rebet i håb om at kunne bremse deres vens fald. Men det blev en styrkeprøve, og til alles rædsel bristede rebet og styrtede dem alle i døden. Ingen ved, hvorfor de benyttede et almindeligt, simpelt reb; men man ved, at det ikke var et ægte alpereb, hvis garanti og fine egenskaber vises ved en rød kordel. Her er noget, vi kan lære af.
Fra 1.Mosebog til Åbenbaringsbogen løber der en rød tråd, som repræsenterer det eneste, der kan frelse os Ð Jesu Kristi blod. De troende på Det Gamle Testamentes tid så frem til korset, og de troende på Det Ny Testamentes tid så tilbage på det. Ved at tro på Kristi fuldendte værk accepteres du af Gud, og så vil Himlens porte en dag åbne sig for dig, så du kan leve sammen med ham i evigheden. Det hele baseres på denne sandhed: "... Jesu ... blod renser os for al synd." Der skal hverken mere eller mindre til, for at vi kan gå gennem porten til Himmerige!
Bibellæseplan: Sl 76; Hebr 10; Jer 1-2

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.