UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-09-11Læs et Ord til Dagen i dag (2017-11-20)2017-09-13
Ordet for 2017-09-12
12. september
Ægtemænd og hustruer (4)
"... alle dør med Adam ..." 1.Kor 15,22
Bibelen siger: "... alle dør med Adam ..." Hvorfor lige Adam? Han var kaldet til at være overhoved i den allerførste familie, og derfor var han ansvarlig for, hvad der skete i hjemmet.
Som mennesker, står ægtemænd og deres hustruer lige i forholdet til Gud. Men i ægteskabet har de forskellige roller. Det, der skete i det første hjem, var et resultat af to menneskers ønske om at leve uafhængigt af Gud. Og på den måde fungerer mange forhold i dag. Den ene eller begge parter vælger at leve sit liv uden hensyn til Guds regler og autoritet. Det afspejles i, at 50 % af alle ægteskaber ender i skilsmisse. Det tal medregner endda ikke alle dem, der siger, at de ikke er lykkelige og aldrig ville gifte sig med den samme igen.
Der opstår konflikter, når du og din partner har forskellig historie, stil, personlighed og baggrund. een partner siger måske: "Sådan opdrog min far mig," eller: "Sådan gjorde min mor altid." Vi har alle vores egen idee om, hvad der giver os ãkundskab om godt og ondtÒ - om hvad der er godt, og hvad der er skidt for et ægteskab. Alle har en mening. Problemet er bare, at man kan bruge hele sit liv på at skændes om meninger uden at komme nogen vegne.
Som Kristi efterfølgere, er vi kaldet til at leve vort liv og opbygge vort ægteskab på det, Bibelen viser os - og ikke på private indskydelser. Det var Adams opgave at opfange Guds syn på spørgsmål vedrørende liv og familie, og derefter dele det med de andre medlemmer af familien. Hvordan? Ved at være en kærlig mand og en gudfrygtig leder. Når et hjem fungerer på denne måde, vil Guds velsignelse være til stede.
Bibellæseplan: Sl 73; Hebr 7; Nah 1-3

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.