UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE GrÝnlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-08-12Læs et Ord til Dagen i dag (2017-10-21)2017-08-14
Ordet for 2017-08-13
13. august
Gud har stadig en plan for dig
"Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren..."  
Jer 29,11
Israelitterne endte som slaver i Babylon, fordi de var ulydige mod Gud og valgte at følge deres egne ideer. Og det betalte de dyrt for. De mistede deres hjem, deres arbejde, deres frihed og deres selvrespekt. Er noget lignende sket for dig?
Her kommer så den gode nyhed. Gud siger: "Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb.¬†Råber I til mig, og går I hen og beder til mig, vil jeg høre jer. Søger I mig, skal I finde mig. Når I søger mig af hele jeres hjerte,¬†er jeg at finde, siger Herren. Jeg vender jeres skæbne og samler jer fra alle de folk og fra alle de steder, jeg fordrev jer til, siger Herren; jeg fører jer tilbage til dette sted, som jeg førte jer bort fra." (Vers 11-14)
Det betyder, at Gud stadigvæk har en plan for dit liv. Og hvis du søger ham "helhjertet", vil han åbenbare den for dig. Du spørger måske: "Hvordan kan jeg vide, om Gud stadig har en plan for mig?" Det kan du, fordi du stadig trækker vejret! Gud har en plan for hvert eneste menneske, han har skabt, og den bliver aldrig forældet. I modsætning til den mælk, du køber i supermarkedet, der har en udløbsdato, efter hvilken, den ikke bør drikkes, så har Guds planer ingen udløbsdato.
Selv hvis du har været på afveje og uden for hans plan i årevis, kan planen fungere i samme øjeblik, du vender om til ham og lever dit liv i overensstemmelse med hans vilje. Nu kan planen ganske vist være noget modificeret i forhold til det, den ville have været for tyve år siden, hvis du dengang havde vist den opmærksomhed; men det stopper ikke Gud. Han kan tilpasse hvad som helst, der sker i ethvert liv, der nogensinde er levet, - også dit.
Bibellæseplan: Sl 43; 2.Tim 1; Es 39-40

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.