UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE GrÝnlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-08-11Læs et Ord til Dagen i dag (2017-10-21)2017-08-13
Ordet for 2017-08-12
12. august
Videnskaben beviser, at Bibelen er sand (7
"Se¬†engang¬†p嬆behemot,¬†som¬†jeg¬†skabte,¬†tillige¬†med¬†dig."¬†‚Ä®Job¬†40,15¬†-¬†BpH
Lad os, før vi forlader dette emne, se på yderligere to videnskabelige kendsgerninger, der viser, at Bibelen er sand og troværdig.
1) Bibelen taler om dinosaurer. "Se engang på behemot, som jeg skabte, tillige med dig. Den æder græs som en ko. Se, dens stærke lemmer og de enorme mavemuskler. Dens hale er som et cedertræ, benenes sener er som spændte strenge. Dens knogler er som bronzerør, benene som søjler af jern. Den er det mægtigste dyr, jeg har skabt, og kun dets Skaber har større magt." (Vers 15-19) Bemærk især disse to formuleringer: a) "Den er det mægtigste dyr, jeg har skabt"; og b) "kun dets Skaber har større magt (og kan tilintetgøre ham)." Det betyder, at Gud ikke alene skabte dinosaurerne - han har også ladet dem uddø.
2) Bibelen taler om jordens rotation. I menneskealdre har forskere troet på den geocentriske opfattelse af universet; på at forskellene mellem nat og dag var forårsaget af, at solen kredser omkring jorden. I dag ved vi, at jordens rotation om sin egen akse er årsag til solopgang og solnedgang. Men for fire tusinde år siden sagde Gud til Job: "Har du nogen sinde kaldt daggryet frem eller bedt solen udbrede sine arme for at tage nattens tæppe af jordens seng og ryste mørkets misgerninger ud af det? Med lyset kommer jordens konturer frem, den fyldes med strålende farver." Job 38,12
Den engelske bibeloversættelse siger: "... jorden ... drejes som ler." Og billedet af en pottemager med sit ler på drejeskiven er ikke tilfældigt; det er et fint billede på jordens rotation. Og her er det allerbedste: Den Gud, som skabte alle disse ting med en sådan præcision og orden, kender alle detaljer i dit liv, og han ser efter dig.
Så sæt din lid til ham i dag.
Bibellæseplan: Sl 42; 1.Tim 6; Es 37-38

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.