UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE GrÝnlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-07-15Læs et Ord til Dagen i dag (2017-11-20)2017-07-17
Ordet for 2017-07-16
16. juli
Find kodeordet
"Jeg¬†har¬†gennemtænkt¬†mine¬†veje¬†..."¬†Sl¬†119,57
En af de vigtigste nøgler til succes i livet er at have den rette tilgang. Men for at få en bedre tilgang er du nødt til at vurdere dit udgangspunkt. Det tager måske lidt tid. Og afhængigt af, hvor opmærksom du er på dig selv, kan det måske endog blive vanskeligt. Det handler om at betragte dig selv objektivt, om at adskille dig selv fra din attitude. Det er ikke dit mål at fordømme dig selv; dit mål må være at se dig selv så tydeligt som muligt, så du bliver i stand til at foretage positive ændringer i den måde, du tænker på.
Når professionelle skovhuggere opdager en ophobning af tømmerstokke, der skal flådes ned ad floden, klatrer de op i et stort træ i nærheden af floden, så de kan overskue problemet og finde årsagen. Hvad de leder efter, er "nøgle-kævlen", som forårsager ravagen. Når de fjerner den, tager floden sig af resten. En uerfaren skovarbejder kunne bruge timer, dage, endda uger på at flytte rundt på kævlerne uden at komme videre.
Sagen er, at du ikke nødvendigvis behøver at tænke fuldstændigt anderledes, end du plejer at gøre; du skal blot ændre de få punkter, der hindrer dig i at finde den rette tilgang til livet. Gør du først det, vil dit liv begynde at flyde i den rigtige retning. Her kommer nogle spørgsmål, som måske kan hjælpe dig til at få øje på den "nøgle-kævle", som bremser dig. Hvordan har du det med dig selv? Hvornår føler du dig mest negativ i forhold til dig selv? Hvad volder dig størst besvær i omgangen med andre? Usikkerhed? Afvisning? Mindreværd? Hvilke negative tanker kontrollerer ofte dit sind?
Dette er vigtige spørgsmål, for et menneske er, som det tænker i sit hjerte "Som vandet spejler ansigtet, sådan spejler hjertet mennesket." Ordsp 27,19
Hvis du vil gøre dit liv bedre, så bed Gud vise dig, hvad der påvirker det i den forkerte retning.
Bibellæseplan: Sl 15; Matt 15; Jon 1-3

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.