UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-05-20Læs et Ord til Dagen i dag (2017-10-21)2017-05-22
Ordet for 2017-05-21
21.maj
Om hvordan forandringer kan ske (3
"Manden spurgte ham: ÕHvad er dit navn?Õ Han svarede: ÕJakob.Õ" 1.Mos 32,28
Forandringer sker gennem indrømmelser. Da Jakob præsenterede sig selv ved sit navn, der betyder "bedrager", erkendte han sin karakterbrist. Dette er en vigtig del af Guds arbejde med at ændre os, for vi forandres ikke, før vi ærligt ser på og indrømmer vore fejl - synder, svagheder og forkerte handlinger. Vi er nødt til at sige: "Herre, jeg har et problem; jeg står i noget værre rod, og jeg indrømmer, at jeg selv er årsag til det." Så kan Gud begynde at arbejde med os.
Har du nogensinde lagt mærke til, hvor let det er at komme med undskyldninger? Vi bliver eksperter i at lægge skylden på andre og siger ting som: "Det er altså ikke min skyld.. Det hele skyldes de omgivelser, jeg er vokset op i - det er mine forældres skyld." Eller "Den dårlige situation, jeg befinder mig i på min arbejdsplads - det er min chefs skyld ." Hvorfor bærer vi os sådan ad? Fordi det er svært at indrømme sine egne fejl og nederlag, og det kan være skræmmende at bede om hjælp.
Hvorfor er det nødvendigt, at vi bekender vores fejl for Gud? For at fortælle ham, hvad der foregår? Nej - det ved han allerede! Når vi fortæller Gud om vores fejl, kommer det ikke som nogen overraskelse for ham; han har hele tiden kendt til vores problemer. Når vi skal bekende vores fejl for Gud, er det fordi, han gerne vil høre os sige: "Du har ret, Gud; jeg har et problem, jeg har dummet mig." Det er ydmygende at indrømme sine fejl, men når vi gør det, baner vi vej for Guds kraft, som kan hjælpe os med at forandre os til noget bedre.
Og lige dŽr begynder vi at blive det menneske, vi altid gerne har villet være. Sandheden er, at Gud elsker dig, præcis som du er - men han elsker dig alt for meget til blot at lade dig forblive sådan.
Bibellæseplan: Sl 140; 2.Kor 13; 2.Sam 7-8

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.