UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-05-19Læs et Ord til Dagen i dag (2017-10-21)2017-05-21
Ordet for 2017-05-20
20. maj
Om hvordan forandringer kan ske (2
"... Jeg slipper dig ikke, før du velsigner mig." 1.Mos 32,27
Forandringer sker ved at man forpligter sig. Da Jakob indså, at han kæmpede med Herrens engel, sagde han: "... Jeg slipper dig ikke, før du velsigner mig." Det er dŽt, det handler om - forpligtelse.
Jakob forpligtede sig og var vedholdende; han holdt fast, indtil han var kommet igennem. Han syntes ikke mere om at have det svært, end du gør. Det var frustrerende og nedslående. Men han var fast besluttet på at holde ud, indtil Gud vendte situationen til hans bedste. Når Gud får vores opmærksomhed gennem en krise, løser han ikke altid problemerne lige med det samme; sommetider venter han for at se, om vi virkelig mener det. Vi er så vant til at alt skal ske med det samme - hurtig mad, hurtig internetadgang, hurtig succes - så når vi ikke får et omgående svar på vores bøn eller en øjeblikkelig forandring, siger vi: "Glem det, Gud."
Faktum er, at du ikke havnede i dette lige med Žt, og du vil heller ikke komme ud på Žn gang. Sommetider er Gud nødt til at fjerne vores svagheder lag for lag.
Eksperter fortæller os, at man skal gøre det samme hver dag i seks uger, før det bliver en vane. Tænk på det, med hensyn til at udvikle den vane, det er at bede og læse i sin Bibel hver dag, eller når det handler om at komme til at elske sin ægtefælle igen. Det er seks uger ... toogfyrre dage ... over tusind timer ... og Satan vil kæmpe mod dig hele tiden. Hvad skal du så gøre?
Tilbring tid sammen med Gud. "Men de, der håber på Herren, får nye kræfter, de får vinger som ørne. De løber uden at blive trætte, de vandrer uden at udmattes." Es 40:31
Bibellæseplan: Sl 139; 2.Kor 12; 2.Sam 5-6

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.