UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-05-18Læs et Ord til Dagen i dag (2017-10-21)2017-05-20
Ordet for 2017-05-19
19. maj
Om hvordan forandringer kan ske (1
"Og alle vi, som ... i et spejl skuer Herrens herlighed, forvandles efter det billede, vi skuer ..." 2.Kor 3,18
Forandringer sker gennem kriser. Gud ændrede Jakobs navn, som betyder bedrager, til Israel - et hædersnavn, der betyder noget lignende som "Guds stridsmand". Og det gjorde han gennem en krise.
Jakob blev desperat, da han indså, at han skulle hjem og møde sin bror, Esau, som var meget vred, fordi Jakob havde narret ham for hans førstefødselsret. En nat kæmpede han mod en Herrens engel. Og forandringen i hans liv kom ikke pludseligt eller nemt, for vi får at vide, at de kæmpede til daggry. Men pludselig gik det op for Jakob, at han kæmpede mod Gud - en kamp, han ikke kunne vinde. På samme måde vil Gud lade dig kæmpe med et problem, du ikke kan løse, for at få din opmærksomhed. Han vil få dig der hen, hvor du må indrømme: "Jeg kan ikke klare denne situation. Den er mig for vanskelig. Jeg har brug for Guds hjælp!" Hvis det er dŽr, du er i dag, er du på nippet til et gennembrud. Hvis du beder Gud om, at du må komme til at føle dig godt tilpas i det rod, du befinder dig i, kan du godt glemme det - det sker ikke. "Som en ørn, der skubber ungen ud af reden og spreder vingerne ud forneden, han løftede sit folk på sit vingefang og bar dem fremad dagen lang. Herren ville selv dem føre..." 5.Mos 32, 11-12 BPH
En moder-ørn vil vende bunden i vejret på sin rede og skubbe sine børn ud fra en klippe for at lære dem at flyve. Kan du forestille dig, hvad de tænker? "Er det min mor, der gør sådan mod mig!" Og Gud vil gøre det samme ved dig. Han vil tillade en krise for at få din opmærksomhed. Han ved, at du ikke vil ændre dig, før din frygt for forandring er blevet overgået af den smerte, du oplever. Hovedsagen er: "Og alle vi, som med utilsløret ansigt i et spejl skuer Herrens herlighed, forvandles efter det billede, vi skuer, fra herlighed til herlighed, sådan som det sker ved den Herre, som Ånden er."
Bibellæseplan: Sl 138; 2.Kor 11; 2.Sam 3-4

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.