UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-04-21Læs et Ord til Dagen i dag (2017-10-21)2017-04-23
Ordet for 2017-04-22
22. april
Vær Žn, som opmuntrer andre
"Bekymring knuger en mands hjerte, et opmuntrende ord gør ham glad." Ordsp 12,25
Da Enrico fik sin første sangundervisning som tiårig, sagde læreren: "Du har overhovedet ingen stemme." Men Enricos mor hørte noget stort i hans stemme. Hun troede på hans talent. Og selv om de var fattige, tog hun ham i sine arme og sagde: "Min dreng, jeg vil ofre alt for at kunne betale for uddannelse af din stemme." Hun stolede på ham, og hendes konstante opmuntring betalte sig, for han blev en af de højest elskede og mest tiljublede sangere, verden har kendt. Hans navn? Enrico Caruso.
Når tilværelsen prøver at slå os ned, har vi brug for mennesker, der kan bygge os op, mennesker, som anerkender vore evner og hjælper os med at få det mest mulige ud af dem. Overvej disse "Forældre-love", skrevet af et barn:
"1) Mine hænder er små; vær så sød ikke at forvente det perfekte, når jeg reder seng, maler et billede eller kaster en bold.
2) Mine ben er korte; sæt farten ned, så jeg kan følge med dig. 3) Mine øjne har ikke set verden, som dine har; lad mig udforske den sikkert, men lad være med at begrænse mig unødigt.
4) Der vil altid være husligt arbejde; jeg er kun lille et kort stykke tid. Tag dig tid til at fortælle mig om denne vidunderlige verden, og gør det med glæde. 5) Mine følelser er sarte; lad være med at hakke på mig dagen lang. Behandl mig, som du selv vil behandles.
6) Jeg er en ganske særlig gave fra Gud; værdsæt mig som Gud tænkte sig, du skulle gøre - hold mig ansvarlig for mine handlinger, giv mig retningslinjer at leve efter og opdrag mig på en kærlig måde".
Vær i dag Žn, som opmuntrer andre!
Bibellæseplan: Sl 112; Luk 24; Dom 11-12

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.