UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2016-07-30Læs et Ord til Dagen i dag (2016-07-31)2016-08-01
Ord for 2016-07-31
31. juli
Ræk ud mod dem, der har det slemt
"For Menneskesønnen er kommet for at opsøge og frelse det fortabte." Luk 19,10
Det første, du generelt bemærker ved en person, der er har det svært, er deres problemer. Men hvis du ser ud over deres problemer, vil Gud hjælpe dig til at se deres potentiale. Ved ethvert Kentucky Derby synger publikum "My Old Kentucky Home ". Men de fleste mennesker ved ikke, at den sang blev skrevet af Stephen Foster, der angiveligt døde af alkoholisme. Politiet fandt ham i New York i et billigt herberge med en dyb flænge i halsen. De fik ham hurtigt til hospitalet, men det var for sent at redde ham. Blandt hans ejendele fandt de en seddel med disse ord: "Kære venner og blide hjerter". Det lød som tekst til endnu en sang, men han døde, før han kunne skrive den.
Jesus kom for at "opsøge og frelse det fortabte". Der er mennesker omkring dig i dag, som det er gået galt for, som har mistet deres familie, deres job, deres helbred og deres håb - mennesker, Jesus kom for at frelse! Og det er her, du har en rolle at spille. Du er kaldet til at være hans forlængede arm.
Elizabeth Holt Hartford levede og døde i et slumkvarter i Los Angeles. Her er hendes afskedsord: "Du ser mig som en gammel dame, der er helt nedbrudt af alder. Men du forstår ikke, at jeg er her inde. Jeg er fanget i en krop, der ikke længere tjener mig. Den gør ondt, og den er rynket og syg. Men jeg har ikke ændret mig. Jeg er stadig den person, jeg plejede at være, da denne krop var ung." Bed Gud om at gøre to ting for dig i dag:
1) åbne dine øjne for de behov, der er omkring dig. 2) Påvirke dit hjerte til at afhjælpe dem.
Bibellæseplan: Sl 30; 1. Thess 2; Es 13-14

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.