UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2016-05-25Læs et Ord til Dagen i dag (2016-05-26)2016-05-27
Ord for 2016-05-26
26. maj
Hvad er det, der forårsager mismod? (2
„... der er så mange murbrokker ...„ Neh 4,4
Årsag nummer to: Frustration.
Israelitterne byggede en ny mur, men gamle, ituslåede sten var spredt rundt omkring sammen med affald og udtørret mørtel, og da de så alt det skidt og skrammel, blev de mismodige og tabte målet af syne. Der var så meget skidt i deres liv, at de ikke vidste, hvordan de skulle komme videre og få en ordentlig tilværelse.
Hver gang du påtager dig et vigtigt arbejde, vil der være noget skidt at fjerne, og nogle gange bliver det frustrerende. Du kan ikke undgå dette, men du kan lære, hvad der er at gøre ved det, så du ikke opgiver din plan. Hvad er „skraldet„ i dit liv? Trivielle ting, som spilder din tid, sluger din energi, og holder dig fra at blive alt det, du ønsker at være? Ting, der holder dig fra at gøre, hvad der er vigtigst, såsom at udbygge dit forhold til din ægtefælle og dine børn, eller at være aktiv i kirken på det område, hvor du har særlige evner?
Skraldet i livet er de ting, som kommer i vejen: De afbrydelser, der holder dig fra at fuldbyrde dine mål. Og det skidt er du nødt til at tage dig af. Med andre ord, er du nødt til at tage papirkurven frem!
Ingen andre vil gøre det for dig. Gud vil ikke - og du kan ikke „bede det væk„. Gud placerede Adam og Eva i Paradisets Have og sagde: „Pas godt på det.„ Det er ved at bevare de velsignelser, Gud har givet dig, at du lærer at kende forskel på det, der er vigtigt i livet, og det, der ikke er.
Og det er en lektie, du må blive ved med at lære igen og igen.
Bibellæseplan: Sl 145; Joh 5; 2.Sam 17-18

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.