UCBMEDIA … et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2016-06-30Læs et Ord til Dagen i dag (2016-07-01)2016-07-02
Ord for 2016-07-01
1. juli
Om at vide, hvad man ikke skal sige
"En tåbe giver luft for al sin vrede, men den vise holder den i ave." Ordsp 29,11
®rlighed og god kommunikation er grundstenene i et sundt forhold. Dette er især tilfældet i ægteskabet. Men alt godt kan misbruges. For en mand kan ærligt fortælle sin kone, at han ikke bryder sig om den mad, hun laver; og en kvinde kan også ærligt udtrykke vrede over sin mands mangler. Men ærlighed, der ikke har hjerte for det, som er bedst for den anden person, er grusom og egoistisk. Dette er især tilfældet, når den anden person ikke kan ændre det, anklagen går ud på.
Nogle par ødelægger den søde gnist af romantik, der førte dem sammen, fordi de er fast besluttet på at dele enhver tanke og mening, så der ikke længere er nogen følelse af magi tilbage. De har dræbt fortryllelsen ved den romantiske charme, der først tiltrak dem ved hinanden. Din ægtefælle er den person, du har valgt at gifte dig med. Så hvis du ikke tænkte dig om og undersøgte hans/ hendes karakter, muligheder og evner på forhånd, skal du ikke klage, når du ikke kan lide det, der senere kommer for en dag.
Peter skriver: "... først og fremmest skal I holde fast ved den indbyrdes kærlighed, for kærlighed skjuler mange synder." (1. Pet 4,7-8)
Paulus skriver: "Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind. Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget, hidser sig ikke op, bærer ikke nag. Den finder ikke sin glæde i uretten, men glæder sig ved sandheden. Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt." (1. Kor 13,4-7)
Garantien for et lykkeligt ægteskab ligger i at praktisere disse dyder.
Bibellæseplan: Ordsp 31; Kol 4; 1. Kong 15-16

… stille stunder styrker …

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.