UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-01-21Læs et Ord til Dagen i dag (2017-01-22)2017-01-23
Ordet for 2017-01-22
22. januar
... du har lagt fortiden bag dig
"... der hang ikke brandlugt ved dem." Dan 3,27
Da Kong Nebukadnesar kastede Shadrak, Meshak og Abed-Nego i den brændende ovn, hjalp Gud dem ud, og der ikke så meget som hang "... brandlugt ved dem." Vi har alle været ude for mennesker, der stadig "lugtede lidt af røg". Deres attitude siger: "Jeg har været igennem en hård periode, og jeg er stadig oprevet over det."
Hvad med dig? Har dine oplevelser blødgjort dit hjerte eller gjort det hårdt? Lyder du positiv eller negativ, når du taler? Er du bundet til minder om fortiden? Taler du om din smerte til alle, som vil høre på dig? Kan du ikke se, at du i så tilfælde lænker dig selv til fortiden?
Når cirkuselefanter er unge og uvidende om deres egen styrke, binder man dem med en kæde til en pæl for at begrænse deres mobilitet. Senere, når de er fuldvoksne og har styrken til at bryde denne kæde, er de stadig bundet af den. Hvorfor? Fordi de accepterer denne begrænsning som permanent!
Men det er ikke kæden, der binder dem, det er deres hukommelse! Hvis du er bundet af smertefulde og invaliderende erindringer, er ordet til dig i dag: "Herre, vor Gud, andre herrer end du har hersket over os, men kun dit navn vil vi påkalde. Døde bliver ikke levende, dødninge står ikke op; for du straffede dem og udryddede dem, du slettede hvert minde om dem." Es 26,13-14
Uanset hvad din tilbagevendende erindring drejer sig om, skal du begynde at erklære dig udfriet fra dens trældom. Ved at holde fast i Guds ord, aktiverer du dets magt til at sætte dig fri.
Bibellæseplan: Sl 22; Matt 22; 1.Mos 43-44

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.