UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE GrÝnlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-06-27Læs et Ord til Dagen i dag (2017-06-28)2017-06-29
Ordet for 2017-06-28
28. juni
Hvornår bad Jesus? (3
"Og da han havde taget afsked ... gik han op på bjerget for at bede." Mark 6,46
Lad os se på, hvornår Jesus ellers bad:
Når presset og andres forventninger truede med at afspore Guds plan for hans liv. Bibelen siger: "Ganske tidligt, mens det endnu var helt mørkt, stod Jesus op, og han gik bort og ud til et øde sted og bad der. Simon og de andre skyndte sig efter ham, og da de fandt ham, sagde de: ’Alle leder efter dig.’ Men han sagde til dem: ’Lad os gå andre steder hen, til landsbyerne heromkring, så jeg også kan prædike der; det er derfor, jeg er draget ud.’  Så drog han rundt og prædikede i deres synagoger i hele Galilæa og uddrev dæmonerne." (Mark 1,35-39)
Dette skal vi lære her: Medmindre du får fat i Guds plan og holder dig til den, vil andre forsøge at planlægge dit liv for dig. I betragtning af den succes Jesus fik i hver by, han besøgte, ville mange andre prædikanter i hans sted være blevet der og have bygget en kirke, så de havde kunnet nyde anerkendelsen og frugterne af deres tjeneste. Sådan var det ikke med Jesus; han gik i takt til en anden tromme.
Når du ser tilbage på nogle af dine fejl, ser du, at du har reageret på pres med beslutninger i stedet for bøn. Når du er bønneløs, bliver du skødesløs. Gud har en plan for dit liv - og en tidsplan. For at være synkroniseret med begge dele, må du bede regelmæssigt. Jesus indså, at han kun havde nok tid til at gøre det, hans Fader ønskede gjort, og det fik ham til at sige nej til alt andet. Du er blevet kaldet til at elske folk - men til at behage Gud. Og din tiltro til bønnen kommer af, at du ved, at du holder Guds bud og gør det, som behager ham. (Se 1.Joh 3,21-22)
Bibellæseplan: Ordsp 28; Kol 1; 2.Krøn 14-15

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.