UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-08-18Læs et Ord til Dagen i dag (2017-08-19)2017-08-20
Ordet for 2017-08-19
19. august
Far (3
"Min søn, hvis dit hjerte har visdom, glæder ... mit hjerte sig ..." Ordsp 23,15-16
Faderløse børn vil i modsætning til børn, som vokser op med en far, med dobbelt så stor sandsynlighed få følelsesmæssige eller adfærdsmæssige problemer ... de er i dobbelt så stor fare for at blive misbrugere af stoffer eller alkohol ... vil med større sandsynlighed blive seksuelt aktive i en ung alder ... og der er tre gange så stor chance for, at de vil begå voldelig kriminalitet. Over 50% af teenagere, der forsøger at begå selvmord, vokser op hos enlige forældre. De fleste bortløbne børn stikker af fra faderløse hjem, og drenge uden fædre er tre gange så tilbøjelige til at ende i fængsel. 70% af unge med lange fængselsstraffe voksede op uden en far.
Faderløse døtre er 53% mere tilbøjelige til at gifte sig i deres teenageår, og mere end tre gange så tilbøjelige til at få børn uden for ægteskabet. Faderløse døtre, som gifter sig har 92% procent højere skilsmisser, og faderløse sønner er 35% mere tilbøjelige til at få en ægteskabelig fiasko.
80% af teenagere, som er indlagt på psykiatriske hospitaler, kommer fra faderløse hjem, og de er 50% mere udsatte for at skulle kæmpe med indlæringsvanskeligheder. De klarer sig dårligere i skolen, og tre gange flere af de børn dropper ud af skolen end børn, der vokser op i et hjem med en far.
Det er muligt at være fysisk til stede, og samtidigt være følelsesmæssigt fraværende. I en nylig meningsmåling sagde 50% af fædrene, at de føler sig skyldige over at bruge for lidt tid sammen med deres børn. Ifølge familieforskning, tilbringer den gennemsnitlige far otte minutter om dagen i direkte samtale med sine børn. Og i familier, hvor mor arbejder uden for hjemmet, daler det til fire minutter. Hvis du finder disse statistikker chokerende, må du vågne op og gøre noget ved det!
Bibellæseplan: Sl 49; Tit 3; Es 51-52

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.