UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2016-10-24Læs et Ord til Dagen i dag (2016-10-25)2016-10-26
Ordet for 2016-10-25
25. oktober
Vær ikke bange for at løbe en risiko!!
"... giv den til ham med de ti talenter." Matt 25,28
Husker du lignelsen om de tre tjenere, som hver fik en sum penge at investere? De to første fordoblede deres beløb, mens den tredje gravede pengene ned i jorden. De to første blev forfremmet; den tredje blev fyret. "Og kast den uduelige tjener ud i mørket udenfor..." (Vers 30)
Kunne der være en stærkere opmuntring til at løbe en risiko, end at gå ud i tro på det, Gud har lovet dig? Så siger du måske: "Men hvad nu, hvis jeg kikser?" Fejltagelser er træning på vejen mod sejr! De kan vise dig, hvad du har brug for at lave om på for at komme videre. Tænk over det på denne måde: Som Guds frelste barn, har du et sikkerhedsnet, så du kan falde uden fare. Men hvis dit rygte og dit selvværd er helt forkrøblet på grund af et par mislykkede opgaver, bliver du ikke motiveret til at forsøge igen. Men ligesom atleter i verdensklasse træder tilbage for at få fremdrift til at løbe stærkere, kan et par skridt bagud lige nu være nyttige for din senere fremgang.
Og her er noget andet at huske på: Gud vurderer dine bedrifter anderledes, end andre mennesker gør. Det, der set med menneskelige øjne, er et nederlag, er ofte en succes, set med Guds øjne.
Husker du Noa? Før syndfloden lignede han en taber, men efter den var han verdens mest succesrige menneske. Andre menneskers godkendelse er ikke din mest tilfredsstillende belønning - det er derimod Guds godkendelse. "... Godt, du gode og tro tjener..." (vers 21) Tag chancen!
Bibellæseplan: Sl 116; 1.Joh 2; Ez 37-38

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.