UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-04-29Læs et Ord til Dagen i dag (2017-04-30)2017-05-01
Ordet for 2017-04-30
30. april
Du kan ændre dig
"I skal aflægge det gamle menneske ... I skal fornyes i sind og ånd..." Ef 4,22-24
Tankegange er mønstre, hvor dit sind automatisk virker på en bestemt måde. Det betyder, at du kan få det elendigt ved at reagere på de samme mennesker og omstændigheder på samme måde og så forvente forskellige resultater. Måske siger du: "Efter alle disse år, troede jeg, han ville ændre sig ... Uanset hvor hårdt jeg prøver, værdsætter min familie mig ikke ... Hvorfor skal jeg være den eneste, der gør en indsats for at bevare kontakten?" Det er nemt at skyde skylden for dine problemer på andre: "Se, hvad han gør. Se hvor lang tid, jeg har ventet. Hvorfor ringer hun ikke op?"
Vi tror, ​​at løsningen ligger i at få et andet menneske til at gøre, som vi ønsker, men den slags tænkning er selvødelæggende; den afgiver kontrol til andre. Din lykke er ikke bestemt af andre mennesker, selvom du har overbevist dig selv om det.
En erfaren rådgiver skriver: "Hvis du ikke kan lide at få de samme resultater ... så prøv at trykke på en anden knap. Kig på dine relationer. Er der en situation, der går ned ad bakke trods din bedste indsats? Venter du på, at noget vil ændre sig, i stedet for at gøre noget anderledes? Hold op med at trykke på den samme knap, og bed Gud om klarhed til at se situationen ærligt og til at handle med visdom og ansvar."
Du er ikke et offer for omstændighederne; du behøver ikke at holde fast eller blive ved med at gå rundt i cirkler. Paulus siger: "... I skal aflægge det gamle menneske, som hører til jeres hidtidige levned, og som ødelægges af sine forføreriske lyster, og at I skal fornyes i sind og ånd og iføre jer det nye menneske, skabt i Guds billede ..." Ordet til dig i dag er: Du kan ændre dig!
Bibellæseplan: Sl 119,89-176; 1.Kor 8; 1.Sam 3-4

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.