UCBMEDIA ... et Ord til Dagen ... Dansk DK Norsk NO Svensk SE Grønlandsk GL Gave Gave til UCB

2017-02-26Læs et Ord til Dagen i dag (2017-02-27)2017-02-28
Ordet for 2017-02-27
27. februar
Forsøg at være venlig i dag
"Et mildt svar afvender vrede ..." Ordsp 15,1
Hvis du er organiseret, tidsbevidst, formålsdrevet og gerne ser gang i sagerne, kan du nemt blive ked af andres inkompetence og lave produktivitetsniveau. Og du kan komme til at sige noget, som gør dem ondt, og ikke giver det resultat, du håber på.
I Ordsprogenes Bog, kapitel 31, beskriver Salomon en klog mand: "Den retfærdige tænker i hjertet, før han taler ..." (Vers 28). Et af ​​denne mands centrale principper var at tale venligt til og om andre. Og når man tænker over det, er der aldrig nogen begrundelse for at være barsk eller uvenlig i sin kommunikation. Bestemt ikke, hvis du er en kristen! Har Gud ikke været nådig mod dig? Så udvis den samme nåde mod andre. Det gamle ordsprog, "Stokke og sten kan brække mine ben, men ord vil aldrig såre mig," er ikke sandt. Hårde ord kan påvirke en person i en menneskealder.
Mange såkaldte "sociale tabere" har været ofre for verbal chikane på et tidspunkt i deres liv. De har oplevet lidelse i hænderne på forældre, lærere, usikre ægtefæller og andre, der havde deres egne følelsesmæssige problemer at kæmpe med. Hvis du opdager, at du er tilbøjelig til at tale hårdt til folk, må du bede om Guds hjælp. Uanset hvad det koster, herunder at søge hjælp fra en præst eller rådgiver, så gør det.
Bibelen siger: "Hellere være sen til vrede end være krigshelt, hellere beherske sig selv end indtage en by." Ordsp 16,32 Beslut dig i dag for at "styre dit sind" og gøre venlighed til et adelsmærke og et vejledende princip i dit liv.
Bibellæseplan: Sl 58; Mark 2; 3.Mos 26-27

... stille stunder styrker ...

Bestil den trykte udgave af et “Ord til Dagen”. word@UCB.dk
UCB MEDIA, Box 92, 2770 Kastrup.
tlf. 32 340 112
... et Ord til Dagen hviler på frivllige gaver. Tak for din gave.